Tiszai Öreghalász Csárda

Kedves vendégeink asztal foglalás csak is ezen a telefonszámon tudjuk fogadni +36302987353.
Our Menu

Elvitelre is rendelhet | Tiszadada

Szívesen eltöltene egy kellemes és hangulatos estét egy pompás étteremben, és megkóstolná magyar konyhánk különlegességeit? Stílusos kültéri helyiségünk kiváló légkört teremt. Fűtött teraszunk a tökéletes hely arra, hogy a késő esti órákban is körülvegye a kényelem. Rendkívüli komfort: klimatizált termeinknek köszönhetően időjárástól függetlenül élvezheti a nálunk töltött időt.


Kedvező fekvésű étterem ebéddel

Magyar konyhánk ételei széles választékával várja Önt. Ínycsiklandozó ételeink és italválasztékunk hamar meggyőzi Önt. Kóstolja meg a szakácsaink által szeretettel elkészített salátákat és változatos regionális ételeket. Az édesszájúak is találnak kedvükre valót. Süteményeink, meleg palacsintaink vagy desszertjeink desszertként is rendkívül pazarok. Örömmel látjuk vendégül ebédre vagy vacsorára hangulatos légkörben! Díjmentes WIFI-szolgáltatást kínálunk, hogy zökkenőmentesen böngészhessen. Gyereksarkunkban vigyázunk a kicsikre, és garantáljuk, hogy ott nem fognak unatkozni. Dohányzó vendégeinknek külön részleget biztosítunk.


Egyéni táplálkozás

Arra törekszünk, hogy vegetáriánus fogásunkkal egészséges és sokoldalú fogásokat kínálhassunk. Számos gluténmentes és laktózmentes fogásaink lehetővé teszi, hogy az ízek élvezete mellett egészségére is ügyelni tudjon. Segítünk Önnek, hogy étkezés során szem előtt tudja tartani egészségét, és hogy tudatosodjon Önben, hogy mennyire finomak lehetnek az egészséges ételek.


Forduljon hozzánk bizalommal, ha esküvőről van szó

Az étterem előtt ingyenes parkoló áll vendégeink rendelkezésére. Babakocsival érkező családok és mozgáskorlátozott vendégeinknek fontos információ: Éttermünk akadálymentesített. Örömmel látjuk háziállatait! Kérjük, tekintse meg nyitvatartási időnket, és látogasson el hozzánk. Szeretettel várjuk Önt! Fizetési lehetőségeink között szerepel a Maestro, Mastercard, SZÉP kártya, banki átutalás, érintésmentes fizetés, VISA vagy hitelkártya és a készpénz. Természetesen házhoz szállítást is kérhet vagy elvitelre is megrendelheti ételeinket. Lépjen velünk kapcsolatba, ha igénybe venné catering-szolgáltatásunkat. Örömmel segítünk zárt körű rendezvények lebonyolításában is. További információkért és foglalási részletekért forduljon hozzánk bizalommal. Már tervezi az esküvőjét? Örömmel segítünk ünnepségének lebonyolításában, hogy felejthetetlen élménnyé varázsoljuk nagy napját. Minden nap 11:00 – 19:00 óráig tartunk nyitva.

Séf Ajánlata December

Visit our event

Séf Ajánlata December

Elérhető a Séf ajánlatunk Decemberi hónapra !

Teljes Menü ajánlat feltöltve a saját étlapunk tartalma alá.

Szép napot kíván !

Tiszai Öreghalász Csárda csapata

Hagyományos Disznótor

Visit our event

Hagyományos Disznótor

HAGYOMÁNYOS DISZNÓTORú

Tiszai Öreghalász Csárdában          2021.12.30

KEZDÉS : 09:00 órakor 

Vendégek érkezése , disznóvágás kezdete.

vendég váró : fogópálinka , kávé ,tea

Teljes ajánlat a saját étlapunk alatt található !!

Szép napot kíván!

Tiszai Öreghalász Csárda csapata

Szilveszteri Party !!!

Visit our event

Szilveszteri Party !!!

18:00 órakor welcome drinkkel várjuk kedves vendégeinket !

19:00 órakor svédasztalos vacsora !

Teljes ajánlat a saját étlapunk menü pont alatt található meg !

Szép napot kíván !

Tiszai Öreghalász Csárda csapata

AKCIÓS KARÁCSONYI KÍNÁLATUNK ELVITELRE !

About us

AKCIÓS KARÁCSONYI KÍNÁLATUNK ELVITELRE !

Az ételek rendelését csak 2021.12.17-tudjuk fogadni . December 23. 11:00-21:00-ig. 24-én 10:00-14:00 óráig lehet elvinni .  A Menü feltöltve a  saját étlapunk tartalma alá .

Szép napot kíván !

Tiszai Öreghalász Csárda csapata

Our services

payment options

Opening hours

Monday

11:00 AM – 09:00 PM

Tuesday

11:00 AM – 09:00 PM

Wednesday

11:00 AM – 09:00 PM

Thursday

11:00 AM – 09:00 PM

Friday

11:00 AM – 09:00 PM

Saturday

11:00 AM – 09:00 PM

Sunday

11:00 AM – 09:00 PM

Twitter_Logo_Blue